A mužstvo

A mužstvo pod vedením Kamila Štipčáka a Františka Markuse se již musí obejít bez služeb kanonýra Františka Snášela, který odešel do sousedních Lovčic. Podařilo se získat mladého útočníka Tomáše Zbytka z Bučovic a záložníka Patrika Almáše z Vícemilic. Během září se podařilo získat Matějě Rozsypala, který přišel z Ratíškovic a je příslibem do budoucna jako náhrada za oporu v brance Radka Rubana, Honzu Čadílka z Rousínova, kterého zatím limituje zranění a k návratu se odhodlal Kamil Štipčák.

Sezonu začalo A mužstvo na hřišti aspiranta na postup v Šardicích kde se mužstvu vůbec nevedlo a prohrálo 0:5. Domácí utkání mužstvo zvládlo lépe a zvítězilo nad Velkými Bílovicemi po brankách Davida Horňáka, Tomáše Zbytka a vlastní brance. Další venkovní utkání v Kyjově a další aspirant na postup. tentokrát prohra 2:5, branky dali David Horňák a Petr Lánc.

Druhé domácí utkání a druhá výhra v soutěži proti Týmu Velké Němčice, branky dali Patrik Almáš a David Horňák, který také neproměnil pokutový kop. Další venkovní utkání na hřišti v Miloticích ( sestup z 1.A ) nás nečekalo nic lehkého. Nakonec jsme získali bod za divoký výsledek 4:4 a to i díky tomu že se domácím zranil 1. poločas brankař a šel chytat hráč z pole. Branky dali Tomáš Zbytek 2x, David Horňák a David Štipčák z naší poloviny hřiště.

První domácí prohra 1:3 přišla s týmem Tvrdonic, které se netají taktéž postupovými ambicemi a tou tak vypadá i jejich kádr. Naši branku vstřelil Petr Lánc.

První venkovní vítězství dosáhlo A mužstvo ve Strážnici kde zvítězilo s okleštěné sestavě a  po fantastickém výkonu opory v bráně Radka Rubana 2:1 po brankách Patrika Almáše a Davida Horňáka. Kaňkou je červená karta pro Vojtu Kopečka.