Bod z Velkých Bílovic

A mužstvo získalo na jaře 1. bod za remízu 2:2 na hřišti druhého mužstva tabulky ve Velkých Bílovicích, které vyrukovalo s několika zahraničními hráči ( 2 ukrajinci, 1 slovinec ).

Utkání jsme začali několika šancemi v úvodu utkání.

Tu největší spálil v 5. minutě Filip Otřel, když z malého vápna překopl poloodkrytou branku domácích.

Z následného protiútoku v 6. minutě zůstal úplně osamocený domácí hráč na malém vápně a hlavou se nemílil 1:0. 

Ve 23 minutě se nám podařilo vyrovnat, když ze 30 metrů domácího brankáře překonal Tomáš Kubík 1:1.

Další gól měl na kopačce kanonýr František Snášel, kterého vychytal domácí brankář a následných 5 dorážek vždy skončilo zblokováním domácího hráče.

Ve 35 minutě se situace opakovala stejně jako při 1. brance domácích a opět zcela osamocený hráč na malém vápně opět hlavou nezaváhal 2:1.

Do druhého poločasu vystřídal Rosťu Doupovce ( odehrál 45 minut po roční přestávce zaviněné operací kolena ) Petr Lánc, který dorazil během 1. poločasu z rekreace a postavil se místo něj do středu zálohy. Začali jsme domácí přehrávat a po krásné přihrávce od Marka Luskače se v 51. minutě kanonýr František Snášel nemýlil a vyrovnal na 2:2.

V 57. minutě musel kvůli zlomenému nosu střídat David Štipčák a putoval tak do břeclavské nemocnice, kde mu nos na 4 x rovnali )

V 74. minutě viděl po druhé žluté kartě ČK David Horňák a dohrávali jsme v 10.

Tomáš Kubík se snažil po rychle rozehraném faulu na polovině hřiště překvapit znovu domácího brankáře, ale ten tentokrát míč chytil.