Přípravné utkání s FK Oreské

V neděli 26.2.2023 sehrálo A mužstvo na přírodní trávě v Želeticích přípravné utkání s týmem FK Oreské hrající Okresní přebor Skalica.

KOVO Ždánice – FK Oreské   3:4 (1:1)

Branky: Otřel F., Horňák D., Luskač M. – Pavlačka 3x, Podrazil

Utkání se hrálo za chladného počasí na vynikajícím hřišti, který si pochvalovali zejména naši slovenští hosté. V prvním poločase si obě mužstva vypracovala několik brankových příležitostí, které nedokázala proměnit. Skóre se měnilo ve 32 minutě kdy se trefil F. Otřel 1:0. Hosté stihli vyrovnat do poločasu a to ve 44 minutě.

Druhý poločas jsme po prostřídání začali výborně a hned ve 47 minutě skóroval D. Horňák 2:1. Hosté vyrovnali v 52 minutě, kdy míč nešťastně tečoval P. Lánc mimo dosah Rubanových rukavic 2:2. Hosté překlopili stav utkání na svou stranu v 62 minutě, kdy se prosadil hostující útočník, který přehodil R. Rubana 2:3. Na 2:4 se hosté prosadili opět přehozením R. Rubana. Nám se podařil už jen snížit po rohu hlavou M. Luskačem v 82 minutě na 3:4.

Další přátelské utkání odehraje A mužstvo v neděli 5.3. od 14:00 s týmem TJ Vícemilice. utkání se pravděpodobně opět na hřišti v Želeticích ( dle počasí )