A mužstvo udolalo Šardice

Ve druhém po sobě jdoucím domácím zápase jsme přivítali dosud neporažené Šardice. Do utkání nenastoupil zraněný T. Kubík, který zastal funkci zdravotníka mužstva.

Hosté byli častěji na míči a hrozili střelami z dálky, jedinou tutovou šanci zlikvidoval hostujícímu Trávníkovi excelentním zákrokem R. Ruban. Naše dvě tutové šance neproměnili L. Marčík a F. Snášel, když oba tváří tvář nastřelili hostujícího Gebharta v brance.

Ve druhém poločase vyrazil na brankové čáře hostující Gebhart zázračně nohou L. Marčíka centrovaný míč. Utkání se začalo odehrávat ve středu pole a bylo jen otázkou, kdo vstřelí branku zvítězí. Tu se podařilo vstřelit v 80. minutě našemu mužstvu, když po nádherném centru L. Kludáka, usměrnil hlavou míč za bezmocného hostujícího brankáře F. Snášel ( byla to  už  jeho 3. branka hlavou v tomto ročníku ). Hosté ještě jednou zahrozili v závěru utkání, ale na bezchybného R. Rubana si nepřišli.  Utkání tak skončilo vítězstvím našeho mužstva 1:0 a hosté si tak připsali 1. porážku v sezóně.

KOVO Ždánice – Baník Šardice 1:0 ( 0:0 )

branka: F. Snášel