Prohra v Blatnici

FK Blatnice – TJ KOVO ŽDÁNICE 1:0 (0:0)
Po minulém kole, kdy jsme překvapivě vhodili klacky pod nohy favoritovi soutěže FK Vnorovy a na domácím hřišti zvítězili 1:0, jsme museli plnit různé sázky : 1.byla jasná, předseda klubu slíbil za výhru sud zeleného piva po čtvrteční tréninkové jednotce: výsledek vypito. Další sázka spočívala v tom, že všichni hráči včetně trenérů, musí na další utkání ve společenském oděvu a že oprášíme cestování autobusem.
Od nedělního rána jsme našim drahým polovičkám dělali opravdu radost, dveřní křídla skříní byla ve velké permanenci, každý z nás hledal nějaký ten kousek do kterého se vlezou naše vysportované těla.
Po nažehlení posledních puků, srovnání motýlků a kravat, jsme upalovali na sraz. Po cestě jsem potkal pár lidí na nedělní procházce, některé pohledy vypovídaly o tom, že vůbec neví kam vedou mé kroky a říkali si co jim asi za důležitou akci uteklo, nebo jsem dostal otázku: to už máte vítaní občánků, ne ne jedeme na fotbal.
Na srazu jsme opravdu vypadali jak skupina obchodních zástupců, kteří míří na školení kde se více pije než školí. Ještě se musím pozastavit nad ohozem jednoho z trenérů, myslím že by se Karl Lagerfeld by se otáčel v hrobě, kdyby viděl zvolený outfit, ale fantazii se meze nekladou. Po nabrání všech fanoušků, kteří samozřejmě nezapomněli na buben a košíky s občerstvením jsme vyráželi do daleké Blatnice
Šatny pěkné, hřiště už něco zažilo, ale i tak obstojné
Jeden dokonale oháklí trenér a druhý pouze trenér vybrali následující 11ku
R.Ruban, Štipčák ,Krejča, Lánc ©, Kopeček ,Mlejnek, Marčík, Luskač, Snášel ,Kohůt
Připraveni: Horňák, Otřel, Pavlech
Do zápasu vstupujeme s elánem a hned v 3.minutě se dostává do šance L.Kludák, který po úniku na levé straně neumístil svou přizemní střelu mezi 3 tyče. V dalším průběhu se snažíme kontrolovat hru, bohužel nedokážeme nic moc fotbalového vymyslet a naše akce nejsou většinou ani zakončeny. V 19. minutě vystrkují růžky domácí, kdy po centru z pravé strany a zakončení náš veterán v bráně vyráží na břevno. V 30. minutě po přiťuknutí od F.Snášela řítí sám na bránu M.Luskač. Souboj bývalého hráče Zbrojovky Brno s domácím brankářem končí v náš neprospěch.
První poločas za námi, děkujeme všem fanouškům, kteří nás přijeli podpořit.
V druhém poločase se ukazuje naše neschopnost tvořit hru, vytvářet si šance nebo dokonce efektivně zakončovat. Hned v 47. minutě likviduje velkou šanci domácích R.Ruban. Kombinace se nám bohužel nedaří a tak domácí začnou hrozit z rychlých brejků. Jeden takový se jim podaří kdy v 79.minutě domácí útočník nedá našemu brankáři šanci a umísťuje svou střelu do vrchní části branky 1:0. V závěru zápasu jsi nedokážeme vytvořit něco, co bych mohl nazval tlakem a tak rozhodčí ukončuje zápas a hráči Blatnice nám tak můžou zamávat na dalekou cestu domů.
Hodnocení rozhodčích: 6
Hráč zápasu: Radek Ruban